Bewertungen von unseren Gästen

Lesen Sie, wie unsere Gäste ihren Urlaub erlebt haben.

177 bewertungen
  1. 10

    We hebben een heerlijke tijd gehad.

    September 2023 - Gerrie d. übernachtete in Komfort Plätze 

  2. 10

    Prettig verblijf op een mooie verzorgde camping. Een aanrader.

    September 2023 - Robert T. übernachtete in Komfort+ Plätze 

  3. 10

    Mooi bedrijf !!!

    September 2023 - familie K. übernachtete in Komfort Plätze 

  4. 10

    Keine Bewertung hintergelassen

    September 2023 - Sabiene G. übernachtete in Wanderhütte 

  5. 9,9

    Het was geweldig we waren met onze kleindochter was voor haar de eerste keer kamperen nou ze heeft genoten echt een kinder camping we komen zeker terug.

    September 2023 - K. übernachtete in Komfortplätze mit privatem Sanitär in Overijssel 

  6. 9,7

    Zeer aangenaam , campeetplaats met prive toilet was super schoon en zelfs rollen wc papier aanwezig , kregen ook gratis muntjes voor de vaatwasmachine die in 5 min klaar was , plastick wel drogen maar moet ik thuis ook , ik kan niet anders zeggen dat deze camping dik zijn sterren heeft verdiend. Komen zeker nog een x terug.

    September 2023 - Gerrie v. übernachtete in Komfortplätze mit privatem Sanitär in Overijssel 

  7. 9,7

    Super weekend gehad, alles 5 sterren. De terreinen zijn aan het eind van het seizoen helaas wat zanderig dus goed voeten vegen als je de camper binnengaat. Wij komen volgend jaar weer terug! 8

    September 2023 - Ferdinand R. übernachtete in Komfort Plätze 

  8. 10

    de receptie heel vriendelijk ook naar de kinderen heel leuk. prachtig zwembad elke dag met groot plezier naar toe . Kids van 3.5 en 6 jaar staan al vroeg klaar om naar het zwembad te gaan. verder vonden wij het animatie team geweldig. sanitair gebouw schoon een 10+. Wij hebben met onze kleinkinderen een fantastiche week gehad. Dank jullie daar voor. groetjes

    September 2023 - Barbera D. übernachtete in Komfort+ Plätze 

  9. 9,7

    Keine Bewertung hintergelassen

    August 2023 - Rein M. übernachtete in Strandchalet 

  10. 10

    Een super mooie nette verzorgde camping voor als je een gezin hebt met kleine kinderen net als ons.

    August 2023 - Teresia W. übernachtete in Komfort Plätze 

177 Bewertungen
9,3

Unsere Gäste bewerten die Unterkunft mit einem Durchschnitt von 9,3.